De administratie voor bv's

Besloten vennootschappen (bv’s) kunnen de volledige boekhouding aan ons uitbesteden of we kijken mee in een online boekhoudprogramma. Ook regelen we de vennootschapsbelasting, btw-aangiften en jaarrekeningen voor bv’s.  

De Belastingdienst stelt eisen aan je administratie. Zo heb je als bv bijvoorbeeld een jaarrekening nodig en moet je die deponeren bij de KvK.
VPB

Vennootschapsbelasting

Elke bv moet belasting betalen over de winst: de vennootschapsbelasting (VPB). Hoeveel VPB je als bv precies moet betalen, is van veel factoren afhankelijk. 

Ook zijn er verschillende regelingen om rekening mee te houden. Wij kennen de regels en zorgen ervoor dat je niet te veel belasting betaalt. Bijvoorbeeld door reserves te vormen.

VPB

Hoeveel VPB je precies moet betalen, is van veel factoren afhankelijk. Wij zorgen dat je niet te veel betaalt.​

Jaarrekening

In één oogopslag duidelijk hoe je bv er financieel bijstaat.
Jaarrekening

Jaarrekening voor bv's

Elke bv heeft een jaarrekening nodig. De jaarrekening laat zien hoe jouw bv er financieel bijstaat. Wij maken graag de balans voor je op, en een winst- en verliesrekening van het kalenderjaar, afgezet tegen het vorige. Goed om te weten: de meeste bv’s hebben geen accountantsverklaring nodig.

KVK

Jaarrekening deponeren bij de KvK

Voor bv’s is het verplicht om de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Door deponering kan iedereen de financiële informatie van je bv inzien. Hoeveel informatie er openbaar beschikbaar moet zijn, hangt af van hoe groot je bv is. Wij kunnen je hierbij begeleiden of het je helemaal uit handen nemen.

KvK

De jaarrekening van je bv bij de KvK deponeren is verplicht. Wij kunnen het voor je doen, of je hierbij begeleiden.​

BTW-aangifte​

We doen graag de btw-aangiftes voor je bv. Of we controleren je aangifte, per keer of per jaar.​
BTW

Btw-aangifte bv’s

De btw of omzetbelasting is de belasting die je betaalt over de omzet van je bv. Aangifte doe je per maand of per kwartaal. Wil je zeker weten dat dit goed gebeurt? Laat ons dan de btw-aangifte van je bv doen.

SAMENWERKING

De maandelijkse loonadministratie

We kunnen je helpen bij de maandelijkse loonadministratie. Hiervoor werken we samen met een loonadministratiekantoor.

Wat kost het om de administratie uit te besteden?

De administratie uitbesteden aan ons hoeft niet duur te zijn. We maken graag een inschatting voor je hoeveel het kost voor jouw bv. Neem contact op en je krijgt van ons een duidelijk kostenplaatje.  

maak een afspraak

De administratie van je bv uitbesteden?

Geef je administratie uit handen aan ons en houd meer tijd over voor je bv. Bel ons gerust op 020 618 24 87. Of maak een afspraak, dan bellen wij jou.

ONZE KLANTEN OVER ONS

Wat onze klanten zeggen...