Belastingaangifte en toeslagen voor particulieren

Wil je je belastingaangifte uitbesteden? Voor particulieren doen we snel en vakkundig aangifte inkomstenbelasting (IB-aangifte). Ook regelen we en controleren we de toeslagen waar je recht op hebt.

Wil je je aangifte inkomstenbelasting (IB-aangiften) uitbesteden? Of je Toeslagen laten regelen? ​
IB-aangifte

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting doen we jaarlijks voor veel particulieren. Ook voor jou? Dan weet je in ieder geval zeker dat het correct wordt gedaan. En dat je geen fiscale voordelen of foutjes over het hoofd ziet. Lever de gegevens bij ons in, en je hebt er geen omkijken meer naar.

IB-aangifte

Besteed je IB-aangifte uit aan ons, dan mis je geen voordelen. Ook zie je geen foutjes over het hoofd.​

Toeslagen

Toeslag aanvragen kan stress opleveren. Wij zorgen dat je aanvraag klopt en dat je krijgt waar je recht op hebt.

TOESLAGEN

Toeslagen regelen

Toeslagen zijn er om je financieel tegemoet te komen. Maar soms bezorgen ze ook stress. Bijvoorbeeld omdat je ineens geld moet terugbetalen. Dat kan komen doordat je een toeslag hebt ontvangen waar je geen recht meer op had. Of omdat je iets vergeten bent door te geven. Ook de toeslag zelf aanvragen is niet voor iedereen makkelijk, omdat er veel informatie uitgevraagd wordt. Wij nemen het je graag uit handen. 

Als wij je toeslagen regelen, vertellen we je wat je kunt verwachten. We bekijken op welke toeslagen je recht hebt, en of je genoeg geld krijgt of te veel. We zetten de toeslagen stop die niet langer op jou van toepassing zijn en vragen nieuwe aan als dat kan.

Wat kost je belastingaangifte uitbesteden?

Het goede nieuws: je bent in één keer klaar. Dit zijn onze tarieven:

IB particulier € 70, met partner € 90.

M-biljet € 150, met partner € 200.

 

laten we kennis maken

Besteed je aangifte inkomstenbelasting uit of laat ons je toeslagen regelen

Laten we kennis maken op ons kantoor in Amsterdam, telefonisch 020 618 24 87 of online. Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

ONZE KLANTEN OVER ONS

Wat onze klanten zeggen...